Tunelul Recunoasterii

Pentru ca noi credem ca alegerea de a ne trai fiecare clipa din viata ne apartine in totalitate,  noi alegem sa transformam rutina si momentele banale in joaca, bucurie, daruire. Asa ca va asteptam  vinerea asta, tineri, bunici,copii, parinti, oameni , 21 septembrie , intre orele 16.00 -18.00, la Park(ing) Day , sa parcurgem impreuna “Tunelul Recunoasterii”.

RFI România organizează, pe 21 septembrie, în Capitală, cea de-a treia ediţie a PARK(ing) Day, un eveniment de mediu neconvenţional care s-a transformat deja, prin experienţa ediţiilor anterioare, în Mişcarea PARK(ing) Day pentru revendicarea oraşului verde.

Pentru o zi, o parcare centrala a Capitalei va fi transformata in parc si redata cetatenilor. Anul acesta, PARK(ing) Day se va desfasura in parcarea din lateralul magazinului Unirea, aripa Calarasi.

După ce în ediţiile anterioare sute de bucureşteni s-au oprit la iarbă verde, în parcare, pentru câteva minute de relaxare, anul acesta RFI România îi aşteaptă cu un spaţiu de 800 de metri pătraţi pe părinţii, bunicii şi copiii care au nevoie de mai multă iarbă verde în Bucureştiul adesea sufocat de aglomeraţie.

PARK(ing) Day 2012 – www.parkingday.ro