Andrei Tudose

M-am născut in 1975 in Bucuresti.

Mi-am petrecut 24 de ani în sistemul educațional românesc unde am invățat că părerea mea nu este importantă și că cea mai importantă și rasplătită activitate este reproducerea a ce ți s-a spus.

Am părăsit România in 1999 cu dorința de a ajunge System Administrator intr-o mare corporație și m-am muta in Germania ca proaspăt inginer in IT. Mi-am petrecut 6 ani acolo în mari corporații ajungând la Vodafone pe poziția pentru care plecasem din țară.

In 2006 m-am întors în România pentru a-mi împlini visul de a fi Antreprenor. In 2008 eram Managing Partner într-o firmă de IT cu 40 angajați Smart Control și acționar într-un business de cărbuni de foc care lansase brandul Scaparici.

In 2009 am lansat Evadeazacunoi, un business de turism total diferit ce avea la bază o formulă inedită de descoperire personală prin sport și oameni noi.

In 2012 având deja copii și fiind interesat în educația alternativă am fondat o asociație care a preluat Grădinița Waldorf Christophori

In 2012 dupa 6 ani intenși de dezvoltare personală în care am investit timp și energie în cărți și cursuri pentru a afla cât mai multe despre cine sunt eu, m-am trezit într-o dimineață și am văzut că viața este atât de frumoasă cât ii dau eu voie să fie. Mergi pe stradă și uite-te câteva secunde in ochii oamenilor pe lângă care treci și vei vedea ce aleg ei să creadă despre viața lor. Astfel am deschis Asociația Delivering Life care are ca scop să PROVOACE oamenii să iasă din limitarile pe care și le pun.

I am welcome in this life, I enjoy. Do you?