About

Ce facem?

Suntem aici sa te intrerupem din rutina si iti dam posibilitatea sa te simti bine, asa parca fara motiv.

Cum facem?

Noi cream evenimente prin care sa aducem in viata noastra a tuturor astfel de momente in care ne simtim bine si oferim oricui posibilitatea de a face acest lucru impreuna si de a  da mai departe ceea ce a primit.

Viziunea noastra:

Traim o mare parte a timpului stresati si impovarati de greutatile si importanta vietii pe care am inceput-o acum cateva decenii. Avem totusi momente in care intalnim oameni inspiranti, citim o carte, vedem un film … ceva care ne intrerupe si ne ajuta sa vedem viata altfel. Atunci constientizam de cele mai multe ori uriasa diferenta dintre starea noastra de zi cu zi si starea in care ne simtim bine. Este de obicei si momentul in care vedem cat de putin ne trebuie sa ne simtim bine. :)

In ce credem?

Credem cu tarie in faptul ca viata este a NOASTRA si a nimanui altcuiva si ca numai ACUM o putem trai.  Credem in puterea de a alege cum sa ne traim viata in fiecare clipa.  Credem  cu desavarsire in puterea  momentelor care ne aduc stari de bucurie, fericire, relaxare si in puterea noastra impreuna de a ni le crea si darui si celorlalti. :)

You are welcome to this life, please enjoy!