Delivering Life EXPRESS – destinatia ta secreta

„Stimaţi călători, trenul Delivering Life Express pleacă la ora 18:30, de la toate liniile, către destinaţia visurilor voastre. Vă invităm să vă ocupaţi locurile în singurul Express în care naşul vă oferă bilete gratuit. Trenul circulă în direcţia FERICIRE!”

Marti, 5 martie, de la ora 18:30, în faţa peroanelor din Gara de Nord, îşi deschide uşile un „tren” format din oameni, care accelerează cu entuziasm spre viaţă.

facebook event

EXPRESS_2
Delivering Life Express este un tren al jocului, al călătoriei spre timpul prezent şi al experimentării bucuriei. Acel tren entuziast care te duce, metaforic, dar distractiv, la destinaţia ta secretă, la care te gândeşti şi la job, şi în somn, sau chiar şi când mergi spre Braşov.

Taxa de călătorie: un zâmbet până la urechi.

Gara este un loc al aşteptărilor şi poate uneori al aşteptărilor de la viaţă, de la sine sau chiar de la cei din jur. Aici vine rapid Delivering Life Express pentru a întrerupe oamenii din gânduri şi griji şi pentru a le oferi câteva momente de veselie, aşa, pe neaşteptate. Acelaşi Express va fi acolo şi ca să le dea un impuls de energie celor care ajung obosiţi după călătorii lungi.

Urcă şi tu cu noi în vagoanele care transportă oameni fericiţi, marti, 5 martie, de la 18:30, din faţa panoului Plecări/Sosiri din Gara de Nord. Delivering Life Express va fi punctual. Şi cu veselie.

DA, VREAU SA VIN!

 

Showing 2 comments
    pingbacks / trackbacks