PETRECEREA de PIETONI in Constanta si Bucuresti

Petrecerea de pietoni

MIERCURI 22 mai, de la ora 18:30, Petrecerea de pietoni se traieste in doua orase simultan!!!: in CONSTANTA (prietenii nostri de acolo) si in BUCURESTI (prin DeliveringLife). Vom traversa, pentru prima oara, simultan, in pasi de dans pe trecerea de pietoni.

Facebook Event

Pe bucuresteni ii asteptam sa treaca regulamentar la dans in intersectia dintre Bd. Regina Elisabeta si Str. Academiei. Ne vor da avant la dans pe ritmuri de samba invitatii nostri speciali, percutionistii de la Barbarossa Samba Group, cunoscuti pentru energia pe care o emana prin sunete de toba.

Pornim cu o pereche zdravana de picioare care sa se tina tare in propriul ritm de dans, dam distractia la maxim cand semaforul ne da verde si le dam posibilitatea oamenilor sa intre in jocul nostru pe muzica, pe trecerea de pietoni.

Venim incarcati cu voie buna, asa ca ne vom elibera de energie, fix in centrul orasului, ca niste pietoni adevarati: cand semnaforul ne permite.

Daca vrei sa te distrezi si tu doar asa pentru ca existi, hai cu noi sa fii un pieton care trece regulamentar… in pasi de dans.

DA, VREAU SA VIN!

Comments
    pingbacks / trackbacks