Interviu dupa Blindfolded Party

DSC02872

R: De unde v-a venit ideea de “Blindfolded Party”?
DL: Blind Party este o petrecere altfel in care participanii vor testa ceva autentic, un alt mod de distractie. Vei fi legat la ochi si vei experimenta intens celelalte 4 simturi.
Am ales sa prezentam petrecerea pentru prima data in cadrul ADfel 2013, pe 12 august, unde cuvantul cheie a fost “surpriza”, iar evenimentele neconventionale erau la ele acasa. Deci clar nu trebuia sa lipsim.

R: Cum ati facut sa nu existe mici accidente sau alte evenimente neplacute?
DL: Am stabilit reguli inca de la inceput. De asemenea, cei din echipa aveau ochii deschisi si observau ce se intampla.Daca cineva vroia sa fie scos afara sau sa spuna ceva, ridica o mana si cineva din echipa intervenea.

R: La ce altceva v-ati mai gandit sa faceti in cadrul petrecerii?
DL: Ne-am gandit sa avem invitati speciali, precum prietenii nostri de la Barbarossa Samba Group, prin care stim ca oriunde i-am chema atmosfera se energizeaza instant. Le multumim mult ca au fost alaturi de noi si acum :)!
Avem pregatite si alte surprize si invitati-surpriza pentru editiile viitoare.

DSC02887

R: Veti mai organiza astfel de petreceri?
DL: Da, ne dorim sa organizam periodic “Blindfolded Parties”. Vom fi gazduiti la B52, langa Fabrica, locul in care tocmai am lansat teaser-ul.

R: Veti avea acelas tipar la celelalte editii?
DL: Nu putem divulga surprizele. Tot ceea ce putem sa va spunem este ca vom avea elemente noi de fiecare data, bazate pe celelalte simturi. La aceasta editie, auzul a fost predominant ;).

DSC02915