Delivering Life la lansarea ghidului City Compass

Ne place sa cream evenimente inedite si autentice! Din aceasta cauza, cei de la “City Compass” ne-au contactat sa le cream un moment in cadrul lansarii ghidului pentru expati de pe data de 30 octombrie, de la Galeriile Artmark.

SS-CityCompass14-4985

Pentru ca era vorba despre lansarea unui ghid cu informatii despre Romania si Bucuresti pentru expatii care locuiesc in capitala in principal, i-am facut pe cei care au participat la eveniment sa simta ritmul orasului.

Facilitatorul experientei, Jean-Baptiste Manitou, de la Asociatia Humains Profiles Romania i-a indrumat pe invitati sa creeze ritmuri ale orasului prin instrumente de percutie. Fotografiile lui Igu de la Bucuresti Optimist au fost proiectate pentru a vizualiza mai bine zonele Bucurestiului.

SS-CityCompass14-4962

SS-CityCompass14-2530

15

In acest timp am proiectat documentarul “Dibacia de a trai in Bucuresti”  in regia lui Eugen Ciocan, scurtmetraj proiectat in cadrul festivalului DocuArt, in care sunt prezentate, intr-un mod amuzant si direct, mai multe sfaturi despre cum sa fii pregatit in diferite situatii pe care le poti trai in Bucuresti.

DCIM100GOPRO

Invitatii evenimentului au fost placut surprinsi de momentul-surpriza si ne-au marturisit ca timpul a trecut prea repede si ca ar fi dorit sa creeze si mai multe ritmuri, cel al ploii fiind unul dintre cele mai placute.

Mai multe fotografii aici