to deliver life – definitie

TO DELIVER LIFE – Definitie

to deliver life sau a livra viata inseamna sa faci o persoana, intr-un mod neconditionat si sincer sa se simta bine.

Multi dintre noi livram viata in fiecare zi insa eu va propun sa constientizati ca asta faceti. Lucrurile pe care le trecem prin constient capata putere

Intr-o zi mergeam pe strada, asa prins in gandurile mele si mergeam printre oameni parca fara sa ii vad desi ma uitam la ei, stiind clar unde ma duc, la ce ora voi ajunge si ce mai am de facut. La un anumit moment am constatat ca zambeam si ma sinteam bine. De ce? Pai … am derulat ultimele secunde din ce mi se intamplase si am revazut persoana care mi-a schimbat starea. Era o tipa intre 25 si 55 ani :-) care in momentul in care ne-am intersectat privirile mi-a zambit, asa simplu, nimic mai mult nimic mai putin. Ah ce cadou frumos a fost acel zambet pentru mine. M-a adus in prezent, in acel moment din viata mea care nu se intampla in capul meu ci acolo pe strada in mijlocul orasului. Ii multumesc cu aceasta ocazie!

Pe 7 mai mergem la Gala Oamenilor unde multor oameni li se va livra viata. Pana atunci va invit sa postati zilnic pe wall-ul deliverignlife cum ati livrat viata azi, azi, azi. Va fi in fiecare zi un post dedicat livrarilor unde puteti comenta cum ati livrat voi. Nu va chinuiti, nu trebuie sa va ganditi cum sa o faceti, fiti prezenti la voi si la oamenii de langa si pur si simplu se intampla si … e misto.

 

You are welcome in this life, please enjoy!