din secretele deliveringlife

Tu cu ce te ocupi? Raspunde cu DA sau NU

Pana sa am curajul sa accept ca nu stiu ce o sa se intample maine, pana sa am curajul sa nu mai las nevoia de control sa imi creeze acel sentiment de falsa siguranta, raspunsul meu la intrebarea: “Tu cu ce te ocupi?” era foarte clar si concis. Starnea de cele mai multe ori aprecierea si chiar admiratia.

De cativa ani incoace trebuie sa ma apuc sa explic, sa fac analogii fiindca daca raspund simplu, lumea crede ca le desconsider interesul.

Inainte sa raspund la aceasta intrebare vreau sa clarific un termen foarte folosit in ziua de azi: dezvoltare personala. Pentru mine dezvoltarea personala este cautarea constienta a fericirii. Si la asta ma voi referi de fiecare data cand folosesc acest termen. Cautarea incepe de cele mai multe ori cu acel moment de constientizare in care iti dai seama ca esti singurul, chiar singurul responsabil pentru nivelul de fericire din viata ta. Explicatiile in care spui ca esti nefericit fiindca uite si tu in ce lume traiesti: politicienii sunt hoti, oamenii sunt urati si nepoliticosi, vremea e proasta, partenerul/a ma inseala, toate acestea creeaza doar contextul in care traiesti! Oare ce explicatii iti dai cand vezi ca unii desi traiesc in aceeasi lume sunt fericiti? Au avut cumva noroc sau au fost mai inzestrati? Crezi oare in chestia cu norocul?

Pentru mine de cand am constientizat ca fericirea mea tine numai de mine am inceput sa dau o importanta mult mai mare fiecarei secunde din viata mea.

Revin. Cu ce ma ocup? Cu deliveringlife si deliveringlife face 2 chestii mari si late:

  1. aduce distractia in dezvoltarea personala
  2. duce dezvoltarea personala in strada.

Si normal, acum trebuie sa va explic :-)

Nu a fost intotdeauna clar insa in spatele evenimentelor noastre a stat un motiv de dezvoltare personala. Stiti ca am scris mai sus ca dezvoltarea personala incepe cu acel moment in care constientizezi ca esti singurul responsabil de fericirea ta? E , imagineaza-ti ca mergi pe strada si esti ingandurat in problemele tale si, desi mergi, folosesti cartela de mnetrou, iti iei la revedere de la un coleg, esti adanc in gandurile tale, in filmul tau. Chiar cand cobori la metrou, constati brusc ca mergi pe covorul rosu pe care cineva l-a pus intentionat acolo si oamenii din jurul tau te aplauda, sunt cu pancarte pe care scrie “te iubesc”, “esti vedeta noastra”, iti cer autografe si iti iau interviu in care te intreaba cum de ai reusit?
Acela este momentul in care poti iesi din filmul tau si in care te poti simti bine pentru macar cateva secunde. Poti intra in jocul care iti este pus la dispozitie si nu in ultimul rand poti vedea cat de usor iti schimbi starea si te poti bucura de acele secunde din viata ta.
Daca bagi capul intre umeri si treci ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat si iti spui in gand ca ai dat pe niste nebuni, e alegerea ta, o respect, insa viata poate fi mult mai colorata si plina daca ii dai voie sa fie. Enjoy life, e alegerea ta!

Cu deliveringlife cream contextul sa ai acest insight, daca il ai sau nu, este alegerea ta, noi suntem acolo.
Daca de cele mai multe ori in dezvoltarea personala pare ca trebuie sa aduca seriozitate, responsabilitate iata ca ii dam alt ambalaj, aducem distractia si mai mult o facem pe ea sa vina la tine, iesim in strada si o livram pe neasteptate.

Pregateste-te pentru calendarul evenimentelor deliveringlife din 2014.
Urmeaza …