Dupa Bataia cu Apa

Bataia cu Apa 2014

Delivering life memories sau reintoarcerea la copilarie

 

A fost intr-adevar un eveniment memorabil! Planuiseram sa dam drumul la Bataia cu Apa la ora 16:30, presupunand ca lumea va intarzia. Una dintre televiziunile prezente m-a rugat chiar sa dau startul la 16:30, cand vor transmite live. Insa oamenii nu au intarziat. Nu doar ca au fost punctuali, dar au adus cu ei si o doza zdravana de entuziasm la pachet… Atat de mult, incat planul nostru a pierdut in fata dorintei lor de distractie.

Eram in mijlocul culoarului facut intre cele 2 tabere si le vorbeam la microfon, cerandu-le sa isi faca fiecare cate un strigat de lupta. Cand l-au strigat a 2-a oara, energia a urcat atat de sus, incat devenise deja prea tarziu: lupta incepuse. A fost ametitor si… foarte ud! In cele peste 40 de minute de lupta continua, nu am reusit sa folosim chiar toti cei 10.000 de litri de apa din cisterna pusa la dispozitie de Romprest, insa cu siguranta am trecut de jumatate. Pana si soferul a intrat in jocul stropelii!

Am fost peste 400. Ca la fiecare eveniment al nostru, am facut o propunere oamenilor: O propunere de a iesi din povestea lor de zi cu zi, cu bune si cu rele, cu tristeti si planuri. O propunere sa se joace si sa fie cu adevarat PREZENTI in acel moment. Cu totii ne jucam foarte mult cand suntem mici, apoi cu cat crestem, cu atat ne jucam mai putin si ne transformam in oameni cu “judecati mature”…

In joaca nu exista retineri. Cand ne jucam, suntem conectati cu noi insine si avem acces la resursele noastre. Nu ne mai opresc convingerile generate de educatie, societate, familie (“Mi-e rusine!”, “Ce o sa creada lumea?”, “Sunt o doamna, cum sa fac eu asa ceva?” sau “Am 30 de ani si sunt tata, nu se cade sa fac una ca asta”). Cand te joci, te cunosti si te descoperi, daca ai disponibilitatea sa te observi. De aceea le adresam oamenilor propunerea de a se juca, pentru ca asa se pot cunoaste pe ei insisi si pe cei din jurul lor mult mai bine. Asa s-a nascut si motto-ul nostru: „You are welcome in this life, please enjoy!”.

Multumim tuturor participantilor pentru ca au acceptat provocarea noastra, pentru ca au intrat in joc si au ales sa se bucure de viata impreuna cu noi!

Si bineinteles, nu pot sa nu ii mentionez pe cei care ne-au ajutat ca acest eveniment sa se intample. Brigada de Voluntari ne-a trimis 10 oameni frumosi si doritori sa ajute la organizare. Tricourile ne-au fost oferite si printate de catre cei de la Brander Promotion, iar apoi ambalate in mod original, mai exact inconservate, de conserve.roAqua Carpatica a asigurat apa pe care am baut-o dupa stropeala,  in timp ce evenimentul a fost gazduit de Via Sport! Bineinteles, distractia nu ar fi putut dura atat de mult fara cisterna de apa pusa la dispozitie de catre Romprest, iar Greentech ne-au ajutat sa fim responsabili si sa reciclam toate sticlele de plastic ramase in urma luptei. Si apropo de reciclare, Innovation Box ne-a invatat ce inseamna creativitatea responsabila la atelierul sustinut dupa eveniment. Academia de Film si Mihai Simionica Photography s-au ocupat de imortalizarea intregii povesti, iar SabDesign si Laurentiu ne-au ajutat cu design-ul materialelor de promovare.

Nu in ultimul rand, multumesc partenerilor media care ne-au ajutat sa aducem evenimentul mai aproape de voi: B365, Romania Pozitiva, Sapte Seri, IQool, Calendar Evenimente si Digi 24. 

Si Mihaelei, pentru tot ce a insemnat comunicare si promovare.

Ne vedem in septembrie la Petrecerea de Pietoni!

Uite cum a fost anul trecut: