DE LA ce ne dorim, LA CE se poate face SI CUM se poate face!

Cand eram mic mi-am dorit sa zbor ca Superman si sa inot ca Omul din Atlantis. Am reusit?

Nu, DAR am zburat cu aeroplanul, am sarit de la 20m in apa si am facut scuba diving de nenumarate ori.

Astazi ne dorim ca intreaga clasa politica sa dispara. Sa plece toti dar TOTI cei care au fost implicati in politica de la revolutie in coace. Si ce bine ar fi, nu?

Se poate?

Nu se poate, DAR putem face posibila disparitia lor intr-un mod organic. Fructele putrede se usuca si cad.

Traim intr-o lume in care informatia se imprastie in careva secunde printre milioane de oameni dar noi ne lasam condusi de un sistem in care ii alegem pe cei care ne reprezinta o data la 4 ani si intre timp nu mai vorbim cu ei NIMIC. Nu mai avem cum sa le spunem ce se mai intampla cu noi intre timp sau ce ne dorim. Doar in cazuri extreme iesim in strada ca sa ne facem auziti. Nu este normal sa ramanem la aceste 2 extreme, pasivitate si revolta!

Hai sa nu lasam golul pe care am reusit sa il facem sa fie umplut de extremisti sau de vechii politicieni sau de alti oportunisti.

Nu putem sa ii schimbam acum pe toti politicienii dar putem sa ne facem auziti. SI ESTE SIMPLU!!!

Hai sa le dam posibilitatea celor care au initiative sa ne reprezinte. Hai sa folosim uneltele pe care le avem acum la indemana si sa le dam posibilitatea celor care ne vor reprezenta sa afle de la noi ce au de facut.

Urmariti acest TED in care aflati cum au facut altii deja. Ramaneti apropape si voi comnica pe masura ce aflu, descopar ce si cum se poate face in acest momet in Romania in aceasta directie.