Provocam Evenimente Memorabile

Pentru ca traim stresati si impovarati de greutatile si importanta vietii. Pentru ca am inceput sa nu mai vedem lucruri evidente. Pentru ca avem nevoi si probleme pe care am renuntat sa credem ca le putem influenta. Pentru ca noi credem in oamenii frumosi si plini de viata care se ascund inauntrul oamenilor pe care ii vede toata lumea.

 

De aceea te provocam sa traiesti evenimentul impreuna cu noi intr-un fel memorabil.

Lucrez in corporatii si ma simt ca o mica rotita intr-un mare angrenaj. Am nevoie sa fiu vazut, am nevoie sa ma joc, sa simt ca traiesc.”
Provocarea deliveringlife: am pus covorul rosu la statia de metroul Pipera si am aplaudat “vedetele” – evenimentul “Gala Oamenilor”

“Locuiesc in Bucuresti si merg zinlic prin orasul asta stresant si aglomerat plin de oameni nervosi si fara chef. Am nevoie sa merg pe strazi printre oameni vesei si binevoitori.”
Provocarea deliveringlife: am dat drumul la muzica si am dansat pe trecera de pietoni impreuna cu trecatorii – evenimentul “Petrecerea de Pietoni”

“Traiesc o mare parte a timpului stresat si impovarat de greutatile si importanta vietii. Ma simt om mare desi as vrea sa mai mai joc ca pe vremuri. Nu mai am cu cine, toti am crescut”
Provocarea deliveringlife: am adunat sticle de plastic, le-am umplut cu apa si ne-am udat din cap pana-n picioare – evenimentul “Bataia cu apa”:

 

 

Tu pentru ce nevoie vrei sa provocam impreuna un eveniment memorabil?

 

Ne bucuram si apreciem ca ne sunt alaturi:

Sapte SeriRomania PozitivaCalendar Evenimente365.roDigi24IQoolInnbox