MA SIMT PRINS IN FILMUL VIETII MELE, SUNT STRESAT SI OBOSIT
MA SIMT PRINS IN FILMUL VIETII MELE, SUNT STRESAT SI OBOSITAM NEVOIE SA FIU APRECIAT ASA CUM SUNT, SA SIMT CA TRAIESC

Acest eveniment va avea loc pe 7 mai 2014 la statia de Metrou Unirii M1

Aici mai jos scriu o mica poveste care explica ce cred eu ca este in sufletul oamenilor de rand pe care o sa ii intalnim si o sa ii aplaudam la momentul evenimentului in statia de Metrou:

Sunt un om ca si tine si m-am saturat sa aud in jurul meu ca nu am facut bine ce tocmai am facut sau ca se putea mai bine. Uneori chiar eu sunt nemultumit de ce am facut. Ma simt si vinovat cateodata. Da, iti vine sa crezi, desi fac tot ce pot eu mai bine sunt momente in care acest sentiment ma acapareaza, vine ca un tsunami sau incolteste in mine ca o buruiana pe care o tot rup dar radacina ramane.

Ma scol diminieata si merg la serviciu, apoi cumparaturi sau ce mai am de facut, vin acasa si apoi o iau de la capat. In weekend daca sunt tanar ies din oras sau ma intalnesc cu pritenii, daca sunt parinte fac totul cu responsabilitate, grija si dragoste pentru familia mea iar daca sunt mai in varsta ma plimb prin parc, trec pe la piata si farmacie si ma vad cu Ion si Alina, vecinii mei.

Azi e MIERCURI 7 mai ora 17:00 si sunt la Metroul Unirii, merg spre magistrala 1 (M1). Ah ce zi grea am avut si inca nu s-a terminat!!! Mai am atatea de facut astazi! Si ce inghesuiala este, cati oameni, ce incruntati suntem. Ia uite si lor le este greu. Au si ei multe de facut si sunt nervosi. Ia uite-l si pe asta cum m-a impis si fuge sa prinda metroul. “Nesimtitule! Uite-te pe unde mergi!”.  Ah de ce e atat de greu, de ce nu mi se intampla mie o minune?

Hai cu noi sa il aplaudam, sa il apreciem pe aces om in care fiecare dintre noi ne regasim acum sau in trecut, mai mult sau mai putin. Incearca si o sa vezi oamenii frumosi si plini de viata care se ascund inauntrul oamenilor pe care ii vede toata lumea. Da putere impreuna cu noi miscarii deliveringlife si hai sa schimbam lumea impreuna putin cate putin – aici misiunea noastra.

Pe acest om il gasim MIERCURI 7 mai intre ora 17:00 si 18:00 la Metroul Unirii magistrala 1 (M1) si ATENTIE are sute de prieteni la fel ca el. Vom fi acolo cu pancarte deliveringlife cu mesaje pozitive pentru el, omul care este in fiecare din noi.

Nu esti din Bucuresti? Nu-i nimic, acum deliveringlife are ambasade in alte 7 orase din tara si tot miercuri 7 mai in Baia Mare, Satu Mare, Constanta, Craiova, Iasi, Giurgiu, Snagov ambasadele deliveringlife vor organiza evenimente similare.

Inscrie-te la newsletter pentru a primi toate informatiile necesare paritciparii la Gala Oamenilor si nu numai. Esti un om frumos!

“The worst loneliness is to not be comfortable with yourself.” – Mark Twain
“You yourself, as much as anybody in the entire universe, deserve your love and affection” ― Gautama Buddha

Retrospectiva Gala Oamenilor 2013