Delivering Life te invita la o noua provocare de a-ti face viata mai frumoasa, prin schimbarea starii de spirit: PEtrecerea de Pietoni!

Te asteptam pe 24 SEPTEMBRIE, incepand cu ORA 18:00, in fata la McDonalds Unirii!

Trebuie sa recunoastem ca Bucurestiul se poate dovedi a nu fi cel mai prietenos oras atunci cand vine vorba de trafic si aglomeratie. Soferi care claxoneaza, injura sau uita sa acorde prioritate. Pe strada vedem stres, oameni tristi, nervosi sau pur si simplu fara chef, cu privirea in pamant sau care nici nu indraznesc sa zambeasca. Sau, daca o fac, se simt jenati din teama de a nu fi priviti ca fiind “ciudati”. Sigur ai trecut si tu prin asta.

Delivering Life te provoaca sa te alaturi miscarii care schimba starea: vom face o petrecere in ritmuri de dans… pe trecerea de pietoni! Noi venim cu muzica, tu vino cu buna dispozitie!

Impreuna vom opri pentru cateva minute traficul din centrul Bucurestiului cu simplul scop de a ne bucura de viata si a zambi! Iar soferilor care primesc initiativa cu zambetul pe buze le vom oferi diplome.

Dupa PEtrecere cum altfel am putea incheia decat cu… un after-party? :) Asa ca aducem instrumente de percutie si ne mutam pe iarba ca sa prelungim starea de bine!

CE MAI ASTEPTI? INSCRIE-TE SI VINO SA NE BUCURAM IMPREUNA DE VIATA!

Vezi cum a fost anul trecut aici: